Валерія Лук'янова, яка отримала популярність завдяки нестандартній зовнішності і схожості з лялькою Барбі, вирішила поговорити про повагу до інших людей.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано 1.2 мільйона чоловік, Лук'янова розмістила нові фото і поміркувала на моральні теми.

"Той, хто не відчуває зв'язку з людьми — не має зв'язку з самим собою. І перше, що кидається в очі, це відсутність поваги. Якщо ви не поважаєте інших — значить, ви не поважаєте себе, ви абсолютно відірвані від суспільства. Ви відірвані від самого егрегора людської еволюції", - вважає Барбі.

Скрін, Instagram Валерія Лук'янова

Вона додала, що повага – це визнання за людиною його слабких місць.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Якщо у людини є якесь слабке місце, з яким, ви, наприклад, не хочете миритися, значить ви просто не поважаєте цю людину. Якщо вас це не влаштовує можна просто поговорити про це і допомогти сові там або закрити на це очі. Якщо не виходить-просто відійти в сторону. Якщо це критично, то розірвати взаємозв'язок, але не намагатися принизити людину», - радить вона.

Вона порадила взяти себе в руки і дозволити людині жити так, як він сам хоче. На її думку, Якщо вам є справа до чужого життя, значить у Вашому житті щось не так.

Скрін, Instagram Валерія Лук'янова

"Сильні люди живуть так, немов вони одні на цій планеті. Така людина досконалість. І це нормально. Таким може стати кожен. Творцем», - зазначає Лук'янова.

Вона додала, що, якщо ставитися до інших з повагою, поважати будуть і вас.

"Як точно ви помітили, дорога Валерія. Ті, хто не може впоратися, залучають до своїх проблем, а ще деякі люди люблять самостверджуватися за рахунок інших», - пишуть в коментарях.

Нагадавши, Одеська Барбі Валерія Лук'янова вимагає штрафувати за любов на публіці-ніяких поцілунків в метро і парках: "Не потрібно демонструвати всім".

Раніше Знай писав, Одеська Барбі Валерія Лук'янова в короткій сукні назвала секрет жіночого успіху: "Видно всім..."
Також Знай повідомляв, Одеська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як зміна прізвища впливає на вашу долю: "це унікальні люди"