У соціальній мережі розмістили дуже скандальну інформацію про американського рок-співака Меріліна Менсона. Стало відомо, що одна з його нібито дівчат повідомила, що він її зґвалтував і зняв це на камеру.

Відповідний пост розмістили на сторінці «spletnik» в Instagram.

"#Еванрейчелвуд розповіла, як #Мерілінменсон зґвалтував її і зняв це на камеру. Подробиці-на сайті @spletnik_ru #spletnik #spletnikru", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно помітити, що така гучна заява не змогла залишитися без уваги. Популярний рок-виконавець відомий по всьому світу і його фанати не змогли промовчати при такому результаті подій.

Мерилін Менсон

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Насильство має бути покаране, незалежно від того, хто і коли його скоїв", "Видно ж по ньому що він в житті не подарунок", "подивилася кліп.1 кліп з розпусним сюжетом де вона головна героїня. 2 в постільну сцені обидва кайфували від процесу і якби їй щось не подобалося вона б выравалась з його обіймів на не займала позицію зверху)))) 3 на момент зйомки кліпу і в наступні 3 роки вони перебували у відносинах. 4 якби в кліпі було насильство, як мінімум вона б не дала кліпу вийти в світ і розірвала відносини. Резюмуючи все перераховане заяву її можна розцінювати, як помсту колишньому з метою залучення до своєї персони уваги. The End", "Хм, а я думала після згвалтування потрібно розлучатися, а не продовжувати відносини і оголошувати про заручини... Цікаво хто-небудь зі знімальної групи підтвердив її слова? Адже поки ніяких доказів правдивості слів його "жертв" не знайдено. Сподіваюся коли-небудь за наклеп почнуть саджати", - написали відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Мерліна Менсона заарештували.