Нещодавно на телеканалі СТБ стартував новий сезон культового шоу "МастерШеф. Битва сезонів". Цього разу за звання кращого кухаря змагаються не тільки переможці шоу, а й ті, хто пішов за крок до заповітної перемоги.

Вже цієї суботи, 29 січня українці побачать, через які випробування доведеться пройти кухарям, про це розповіли на сторінці "МастерШеф" в Instagram.

Новий епізод "МастерШеф", скріншот

На одному з етапів шоу учасникам доведеться приготувати досить складну страву за короткий час. Вони мають впоратися, поки догорить маленька свічка.

Новий епізод "МастерШеф", скріншот

"Приготувати кулінарного гіганта зі швидкістю світла маленької свічки. 40 інгредієнтів, 18 технік, і ... Вітя в команді. Час згоряє просто перед очима", - сказано в анонсі нового випуску "МастерШеф".

Новий епізод "МастерШеф", скріншот

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще
Варто зазначити, що один з учасників через складність випробування навіть заплакав, адже не зміг все виконати вчасно, поки не догоріла свічка.
Фанати шоу, одразу ж прийнялися ділитися своїми думками стосовно нового епізоду і випробувань, які потрібно виконати учасникам.

"Відчуваю, що крутий буде випуск, але напрягає Вітя🙄", "Ждууу🔥", "Комишани вперед. 🔥🔥🔥🔥", "Супер склад 👏", "Мені взагалі найбільше сподобався сезон професіоналів, і потім коли роблять сезон із вже знайомими учасниками. Всіх знаєш, вже інакше виглядає. І знову сюрприз ❤️", ", "Вітя, а ну покажи вогонь 😊🔥🙌", "Вітя класний, але йому важко в рамки вписуватися", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав три найпоширеніші помилки рестораторів: "Бізнес непомітно стане збитковим"

Також Знай писав, на МастерШеф знайшли унікального учасника, який створює проблеми на рівному місці: "Один суцільний факап"

Раніше Знай писав, нескромні макарони в соусі від Євгена Клопотенка в азіатському стилі: "Стається магія..."