Шарлотта Казірагі, онука Грейс Келлі і донька принцеси Монако Кароліни взяла участь в модному показі Chanel, але не пішаком, як всі інші моделі, а верхи на коні.

35-річна принцеса Монако Шарлотта Казірагі відкрила модний показ відомого французького бренду Chanel на Тижні моди в Парижі у Франції, з'явившись на подіумі верхи на коні. Показ відбувся у вівторок, 25 січня, в комплексі Grand Palais Éphemere.

Шарлотта, одягнена в темний блискучий твідовий жакет і штани, пробігла коло по подіуму на конячці, а потім вискакала назад за лаштунки. І все це відбувалася під музику Себастьєна Тельє.

Шарлотта Казірагі на показі Chanel

Як повідомили у "КП в Україні" показ Chanel пройшов у Великому палаці Ефемер на Марсовому полі, який був перетворений в сучасний Кінний майданчик з величезними інсталяціями з дерева і подіумом з піску.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Оформленням показу займався французький художник Ксав'є Вейан, на запрошення креативного директора Chanel Віржіні Віар. Ідея Вейана полягала в тому, щоб створити всесвіт на стику ілюзії і реальності.

Відомо, що Шарлотта Казірагі займається журналістикою і бізнесом, а також є одинадцятою претенденткою в черзі на трон Монако. Їй вже знайомий кінний спорт і у неї є досвід в модельній сфері. У 2010 році дівчина була послом кінних колекцій Gucci, в 2014 році стала обличчям косметики Gucci, в 2018 році брала участь у створенні кампанії Yves Saint Laurent. З грудня 2020 року - амбассадор Chanel.

Шарлотта Казірагі

Нагадаємо, загадкове зникнення княгині Монако Шарлін: у палаці князя Альбера II виправдовуються лікуванням, але люди запідозрили інше

Як повідомляв Знай.uа, історія життя іншого принца Вільяма: заборонене кохання і трагічна доля кузена Єлизавети II

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принцу Гаррі нагадали, яким було їхнє життя біля Єлизавети II і що вони безповоротно втратили