Сьогодні, 25 січня, Верховна Рада прийняла зміни закону "Про освіту", які передбачають покарання за продаж рефератів, дипломних, курсових і наукових робіт. Про це повідомляє сайт Верховної Ради.

Йдеться про законопроект номер 5461, який зареєстрували в травні 2021 року. За прийняття його проголосували 250 нардепів у першому читанні.

Український Католицький Університет - фото Українського Католицького Університету

У рамках прийнятого закону передбачається визначення "академічного твору", під які потраплятимуть результати наукової та творчої діяльності. Законопроект визначив відповідальність за передачу твору третій особі для того, щоб воно видавало себе за автора роботи.

Університет, ЗВО - фото logo iamir.info

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Зокрема студентам або викладачам загрожує

  • Повторне проходження оцінки (контрольна робота, іспит, залік тощо);
  • Повторне проходження освітньої програми;
  • Позбавлення стипендії;
  • Позбавлення пільг з оплати навчання;
  • Відрахування з навчального закладу, за винятком тих, хто отримує загальну середню освіту.

Нагадавши, зприхильники Петра Порошенка зібралися під вікнами офісу Зеленського - з-під суду рушили на Банкову: "Слуга, виходь! Народ прийшов!"

Як повідомляв Знай.иа, Міхеїл Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-однорічна дочка: мамою виявилася не Єлизавета Ясько.

Також портал Знай. ua повідомив, якою в 2022 році буде пенсія українців після трьох етапів підвищення.Для всіх українців, які переживають за нові пенсійні виплати в 2022 році, з'явилися дуже важливі новини.Справа в тому, що в поточному році громадян, яким за законом покладені пенсійні виплати, чекає кілька етапів підвищення пенсій.