Відома українська співачка і головна героїня другого сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч нещодавно поділилася відеороликом, де показала переслідувача. Виявилося, що чоловік переслідував та погрожував їй протягом трьох років.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона звернулася до всіх органів, щоб вони нарешті звернули увагу на її проблему. Незабаром правоохоронці затримали чоловіка. Цього разу дівчина вирішила заглибитися і більш детально розповісти про це.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Огнєвіч розповіла, що цей чоловік дуже часто переслідував її. Однак, вирішила розповісти про той випадок, який стався 31-го грудня 2021 року.

"У день, коли мене переслідував на вулиці суб'єкт чоловічої статі, я забігла в хол "GYMMAXX", я навіть колись була їх клієнтом. Мене трясло від шоку, я благала їх викликати поліцію, допомогти мені. Але ❗️ ніхто з охорони клубу цього не зробив.... У них припис або щось там ще ... коли ж я сама спробувала це зробити - Охорона клубу мене попросила викликати поліцію до сусіднього будинку, але тільки не за адресою. Виходить, репутація спортивного клубу коштує дорожче безпеки людини, яка просить про допомогу. Люди! А вам взагалі нормально в такому світі живеться?",- розповіла вона.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч


Дівчина закликала не створювати подібні ситуації, а допомагати людині, яка потрапила в біду і потребує допомоги.

"Найкращий захист - це напад! Але, дівчаток такому не вчать в дитинстві. Зазвичай, це прерогатива чоловіків - вони борються за територію і своє місце під сонцем з раннього дитинства. Жінка - це не завжди про силу, але якщо потрібно, вона може стати дуже сильною і здатною захистити себе", — розповіла вона.

Нагадавши, кривдника" Холостячки " Злати Огневич затримала поліція: переслідував і погрожував розправою протягом 3 років

Раніше Знай писав, Злата Огневич зняла на відео переслідувача, який погрожує вбити її і тата: поліція, Кличко і Зеленський допомогти не можуть

Також Знай повідомляв, "Холостячка" Злата Огневич практично зняла труси і засвітила "равлика", Задворний може кусати лікті