Відома українська співачка Джамала поділилася новим фото та заговорила про одне з найпрекрасніших почуттів - кохання.
Джамала має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.
Цього разу Джамала вирішила поділитися новим фото у доволі незвичному образі. Співачка позувала сидячи на підлозі та задумливо дивлячись в камеру. Знаменитість одягла стильний синій костюм, а родзинкою цього образу стала зачіска, що складалася із кількох масивних кіс.

Фото зі сторінки Джамали

До того ж зірка вирішила заговорити про кохання. Вона зізналася, що майже кожна її пісня присвячена цьому світлому та чистому почуттю.

"Коли Джеймс Кемерон знімав фільм "Аватар", він звертався до акторів: "Друзі, найголовніше, що ви повинні знати про цю стрічку: ми знімаємо кіно не про фантазійних персонажів, ні. Ми знімаємо кіно про кохання". До чого це я? Неймовірно, але скільки б не змінювалось поколінь, цивілізацій, епох, відчуття любові — воно не змінюється. Кохання і 1000 років тому було все тим же коханням. Від нього може бути дуже класно або дуже погано", - зазначила вона.

Зірка зізналася, що тема кохання тісно пов'язана ще творчістю ще з першого виступу.

"Де я виконала народну лемківську «Верше, мій верше» так, що, здається, слухачі вперше відкрили для себе всю драматургію вже наче відомої пісні", - зізналася вона.

Нагадаємо, Джамала розповіла про свої химерні бажання: "Я так люблю ці маленькі штучки". Українська знаменитість розповіла про свої враження від відпочинку

Раніще Знай писав, Джамала засумувала в Єгипті, тому вже з ранку осідлала жеребця: "Вам йде". Джамала поділилася красивим віршем і поділилася фотографіями, відео, осідлавши жеребця

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Знай повідомляв, Джамала зізналася в коханні одразу трьом чоловікам: "Я сподіваюся...". Українська співачка показала як відпочиває в Єгипті