Сама зататуювана жінка Британії вирішила приховати свої татуювання на обличчі. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Real stories.

Мова йде про Беккі Холт, яка покрила дев'яносто п'ять відсотків свого тіла татуюваннями. На це жінка витратила понад сорок семи тисяч доларів.

Жінка взяла участь в соціальному експерименті, щоб її шанувальники могли побачити як вона виглядає по-іншому.

Для цього різні фахівці використовували різноманітний макіяж і грим.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Я дійсно інтригована побачити реакцію людей на мої татуювання. Очевидно мої татуювання зробили мене тією, хто я є. Це справжній тест дізнатися, як люди думають про мене або мою зовнішність", - зазначає вона.

Представники проекту провели експеримент: запропонували дізнатися чи реагують перехожі на прохання Беккі Холт з татуюваннями на обличчі і без них. Очевидно, що більш стандартизована зовнішність дозволяла дівчині отримати краще ставлення і допомогу.

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про "повстання" проти колишнього Роберта Паттінсона: Бетмен і Джокер можуть зустрітися в Готемі

Також портал Знай.uа повідомляв, що брутальний Роберт Паттінсон мало не зламав Зої Кравіц об стіл. У соціальній мережі показали чудовий відеоролик на чолі з Робертом Паттінсоном і Зої Кравіц.

Крім цього, Знай.uа повідомляв, що зірка "Сутінків" і новий "Бетмен" Роберт Паттінсон показав свою подругу. Як повідомляється, папараці змогли зловити закохану парочку на закритому заході з нагоди Хеллоуїна, яке проводилося в Західному Голлівуді.