Анна Богдан (Сторожук), яка здобула перемогу у фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, вирішила поцікавитися у своїх фанатів, як їй далі вести свою сторінку в соцмережі.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram, де за життям красуні стежать майже 230 тисяч осіб.

"Сьогодні у мене дуже серйозна розмова. Або навіть більше, хочу звернутися до вас за порадою. Як Ви вже помітили, я змінила свою сторінку. Захотілося поекспериментувати і надати їй візуал, стиль, фото з фотосесій, хто як це називає. Але почали приходити повідомлення, коментарі " де живі фото?", "хочеться бачити вашу живу сторінку, як раніше" і так далі...", - ділиться Анна.

Скрін, Instagram Богдан

Вона також попросила поділитися з нею своєю думкою, додавши, що для неї це дуже важливо і вона буде вдячна кожному коментарю.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Давно кажу, наші домашні фото просто були б в топі, без цих фотосесій. Там, де ти в зволожуючих масках або з рушником на голові», - коментує цей пост її коханий Заливако.

Скрін, Instagram Богдан

"Дуже подобається натуральність, живі фото, без особливих фільтрів", "Вже втомилися всі від ідеального світу. Всі хочуть щирих справжніх кадрів, і тим більше, вигляд такого в тренді з цього року», - вважають фанати.

Нагадаємо, що Анна Богдан зрадила Мішу Заливако? Переможниця "Холостяка" розважається з іншим чоловіком

Раніше повідомлялося, що "Холостяка" Заливако запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "вставив імплант?"

Також, Анна Богдан перетворила Михайла Заливако на підкаблучника? Переможниця "Холостяка" показала результат сімейного життя.