Українська акторка та гумористка з "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук поділилась своїм методом отримувати бажане від життя.

У новому пості в Instagram, красуня розмістила декілька своїх прекрасних фото, та допис. Перед шанувальниками постала "нова" Анна. По-перше, красуня вирішила зробити чорно-білі фото, а по-друге, вона розмістила невеликий допис-притчу про луну, та порівняла її з нашим життям.

Зворушлива історія про дитину, яка вперше почула відлуння власного голосу, та батька, який розповів про те, що таке луна, і чому вона схожа на наше життя, - розчулила Анну.

Красуня пише:

"Наше життя – це відображення наших дій. Якщо хочеш більше кохання від світу – віддавай більше кохання оточуючим. Бажаєш щастя – дай щастя тим, хто довкола тебе. Хочеш усмішки від душі – усміхнись від душі тим, кого знаєш. Це стосується всіх аспектів життя: воно нам повертає все, що ми йому дали. Наше життя – не збіги, а відображення нас самих".

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На другому фото в каруселі, зірка посміхається своєю щирою та неперевершеною посмішкою:

Шанувальники високо оцінили красуню, залишивши коментарі, смайлики та багато щирого захоплення зіркою. Серед 254 тисяч прихильників, свої "сердечка" під дописом і знімками Анни залишили майже три тисячі фанатів.

Коментарі. Фото: Instagram

Раніше Анна носила пряме волосся, зараз вона зробила дрібні завитушки, що додало її новому образу особливої пікантності. Жінка одразу стала схожою на Аліну Гросу, молоду українську співачку

Аліна Гросу. Фото: Instagram

Нагадаємо, зірка "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук зізналася, хто не дає їй спокійно жити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга Юрія Ткача з Кварталу Саліванчук побавилася з образом.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Саліванчук з "Жіночого кварталу" розповіла, як пережила важку операцію.