Українська телеведуча Сніжана Єгорова заявила про свою підтримку Володимира Путіна. Відповідний пост з'явився на її офіційній Фейсбук-сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча, колишня дружина Антона Мухарського, яка з недавніх часів демонструє свою проросійську позицію і критикує представників української влади, опублікувала відеозапис сюжету "Росія 24" на своїй сторінці під назвою "США: історії Всесвітніх обманів шоу Соловйова. У підписі вона порекомендувала подивитися дане шоу і заявила про підтримку президента РФ.

" я підтримую Володимира Путіна! І нехай ця таблетка від божевілля очистить ваш мозок від темної сторони свідомості! ДИВІТЬСЯ ЯК АКТ ЕКЗОРЦИЗМУ!!! Якщо не хочете, щоб в пекло перетворився ВАШ будинок!",- повідомила вона.

У зв'язку з цим під постом Єгорової з'явилося безліч коментарів, більшість з яких було негативними або іронічно-критичними.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Викликайте лікаря, жінці погано!"; "Ну що поробиш... як тільки не розкорячишся, щоб привернути до себе увагу"; " дуже шкода, Сніжана, що з такою думкою як у Вас, на Україні дуже мало людей. Людям остаточно промили мізки, судячи з коментарів. Тримайтеся!"; "Правильно-нехай СБУ нею займуться!!!",- повідомляють вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Рамзан Кадиров заявив, що готовий захопити Україну. Глава Чечні повідомив, що взаємини з Україною не рівень Володимира Путіна, а його компетенція.

Також ми повідомляли, що Віктор Ющенко знайшов містичний зв'язок між подіями в Україні та Грузії. Колишній український президент нагадав про події грузино-російської війни 2008 року.

Також, шамани влаштували дивний обряд з Володимиром Зеленським: "очистили" перед роком Тигра