Українська актриса, яка знялася в серіалі "Водяна поліція" Катя Скрипко розкрила секрет своєї ідеальної форми.

Вже 31 січня українці зможуть подивитися новий серіал "Водяна поліція" на телеканалі "Україна". У ньому буде чимало екшен-сцен, і головним героям доведеться битися, падати, переслідувати злочинців і пірнати з аквалангом.

Катя Скрипко, фото телеканал "Україна"

Для таких зйомок акторам потрібно бути у відмінній фізичній формі, і професійний каскадер і зірка серіалу Катя Скрипко володарка такої.

Як виявилося, дівчина завжди була дуже активною, і навіть зацікавилася бойовими мистецтвами в Китаї, куди поїхала працювати з танцювальним колективом.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Я багато років займалася танцями і коли стала тренуватися, зрозуміла, що у мене це легко виходить. Бойові мистецтва схожі на танець. Тобі ставлять бій - ти вивчаєш хореографію і запам'ятовуєш набір рухів. Головне - відрепетирувати з партнером, щоб ви один одного не покалічили", — розповіла Катя.

Катя Скрипко, фото телеканал "Україна"

Катя Скрипко зазначила, що дуже важлива регулярність проведення тренувань, щоб залишатися у відмінній формі. Для того щоб в серіалі демонструвати точену фігуру вона багато часу приділяє фізичній активності. Також їй необхідно стежити за своїм раціоном. В їжі актриса віддає перевагу зелені і рибі, а ось до м'ясних страв вона байдужа.

"Через сильні навантаження я п'ю магній і омега-3 для кісток, але все одно не в силах відмовитися від лосося або шпротів",-зізналася Катя Скрипко.

Нагадавши, Ханна Мюррей з серіалу "Молокососи" ввела "моду" на анорексію: як змінилася зірка нульових, нездорової худорбі якої наслідували дівчата

Раніше Знай писав, Топ найвідвертіших образів Ані Седокової, яким позаздрить навіть Світлана Лобода: "мої помідори"

Також Знай повідомляв, MamaRika після пологів зважилася на кардинальну зміну образу - вже вибирає наступний колір волосся: "дуже до лиця"