Аліна Гросу показала як відпочиває в Буковелі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Як відомо, дівчина перебуває у відносинах з російським актором Романом Полянським і часто з ним проводить час. На січневий відпочинок дівчина вирушила в Буковель.

26 січня Аліна Гросу опублікувала три спільні фотографії з карпатського відпочинку. Шанувальники засипали їх безліччю позитивних коментарів.

"Як ви красиві😍 😍 😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 щастя вам❤️❤️❤️"; " Аліна + Рома= Обож обожнюю вас обох! ❤ ️ "; "Прекрасні❤️😍і улюблені🙌"; " Аліночка, ви прям з кожним днем все більше розквітаєте!❤Ось що значить знайти свого чоловіка! Миру, добра, взаємної любові, довголіття, міцного здоров'я Вашій родині! Виконання всіх мрій і бажань!❤ ️ "; "Черга на гойдалки була довгою? Ми не дочекалися", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "тривав всього 30 хвилин"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".