Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Даша Квіткова, фото: Instagram

Даша Квіткова опублікувала зворушливі кадри зі своїм чоловіком і синочком, зняті на плівковий фотоапарат під час їх подорожі на Сейшельські острови. Картинки вийшли вражаючими і нагадуючими ті, що робили в 90-і роки. На них сімейство щасливо посміхається і тримає на ручках свою дитину. Здавалося б, в них немає нічого особливого і надприродного, але вони немов просякнуті любов'ю і теплотою, яка відчувається від парочки.

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію зіркової парочки і з великим захопленням оцінили їх чарівного сина.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Нагадаємо, Даша Квіткова обернулася засмаглою попою, згадавши маленького чоловічка у себе в животі: "Будемо милуватися"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова зробила те, чого не зміг Андрій Задворний на "Холостячці" - Злата Огнєвіч буде "в ауті": "Мрія кожної"

Також портал Знай.uа писав, що дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова виваляла попу в піску і налякала всіх навколо: "Думала, гігантська медуза"