Музична ікона Мадонна зізналася, що хоче «відтворити» свій знаменитий поцілунок на церемонії MTV Video Music Awards 2003 з поп-принцесою Брітні Спірс в новому спільному турі по стадіону, але зізнається, що не думає, що Бріт буде в цьому зацікавлена.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна розповіла, що хоче «відтворити» свій знаменитий поцілунок з поп-зіркою Брітні Спірс, який потрапив в заголовки на MTV Video Music Awards в 2003 році.

Суперзірка Material Girl зробила одкровення під час прямого ефіру в Instagram в середу, коли фанат запитав, чи буде вона брати участь у ще одному турі.

63-річна співачка відповіла: "Чорт візьми, так. Повинна залишитися молода дитина. Стадіон, дитинко. Я і Брітні, а як щодо цього? Так, я не впевнена, що їй це сподобається, але це було б дійсно круто. Ми могли б відтворити оригінал. Цілувати. Поцілунок, так".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Мадонна

Вчасно MTV VMA 2003 року Мадонна довго цілувалася зі Спірс під час їх виступу на відкритті церемонії.

Спірс відкрила шоу, виконавши пісню Мадонни "Like a Virgin", вийшовши з весільного торта, одягнена як наречена.

Поп-ікона 90-х Крістіна Агілера незабаром приєдналася до Спірс на сцені для виконання пісні, перш ніж з'явилася Мадонна і запустила свій сингл «Голлівуд».

Хоча малоймовірно, що королева поп-музики виконає своє бажання, так як проблемна співачка Baby One more Time зізналася в минулому році, що вона «поняття не має», чи буде вона коли-небудь знову виступати на сцені.

Мадонна

Спірс, яку нещодавно звільнили від 13-річного опікунства, востаннє бачили виступаючої на її концертній резиденції "Piece Of Me" в Лас-Вегасі, яка проходила з 2013 по 2017 рік.

Протягом всієї своєї битви за опікунство Мадонна демонструвала підтримку Брітні. У минулому році Мадонна порівняла становище нареченої співачки з рабством.

Нагадаємо, що Брітні Спірс показала свою секретну фотографію з травмою.