Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі поділилася новою серією фотографій. Вирішила вибрати наряд як у дівчини "Людини павука".

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, картинами зі своєю участю, а також ділиться деякими фактами про себе.

Цього разу вона показала цілу серію кадрів, які вона зробила на одному із заходів. Для цього вона підібрала незвичайний наряд бежевого кольору з принтом чорної павутини. У подібному була Зендея на прем'єрі фільму "Людина павук". Можливо, саме її прикладом і надихнулася турецька зірка.

"Який прекрасний день і ніч 🌜 моя дорога @yanina.yulia @yaninacouture, вітаю зі вступом до Федерації La Federation .... Одне з найбільших досягнень в індустрії моди 🥰 👗 ваше шоу було просто приголомшливим 💕 спасибі за відмінне шоу і вечерю @ yaninacouture @ Chopard " - йдеться в повідомленні під постом.

На одному з кадрів вона постала вже в іншому образі. Це чорне шкіряне плаття з бежевим верхом. Виглядає вона в будь-якому вбранні чудово.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали робити їй і її зовнішнім виглядом компліменти, і це не дивно. В якості аксесуарів дівчина підібрала намисто і великі сережки з зеленим дорогоцінним каменем.

Нагадаємо, що "Хюррем йде в свої покої": зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі в стильному міні показала, як спокусити султана Сулеймана

Раніше повідомлялося, що Роксолана з" чудового століття "Мер'єм Узерлі закинула ніжку і показала, як правильно сідлати "жеребця"

Також, Мер'єм Узерлі знову стала Роксоланою і спокусила Султана Сулеймана, плаття не знадобилося