Відома українська телеведуча і журналістка, зірка програми "Ревізор" Ганна Жижа дала відверте інтерв'ю, в якому розкрила деякі секрети свого життя.

Вийшло воно на YouTube-каналі "Люкс ФМ", і інтерв'юером там є Слава Дьомін. Він ставив дівчині багато питань, які можуть бути цікаві публіці.

Ганна Жижа, фото: скріншот з відео

Спочатку чоловік запитав у неї, чи справжні у неї ім'я та прізвище, або це може бути псевдонім. Виявилося, що все це їй дісталося з народження, і вона навіть якось гуглила. Виявилося, що найбільше "Жиж" живе саме в Сумській області. Звідти родом і її дідусь.

Запитав чоловік це не просто так, справа в тому, що по мережі поширюється інформація про інше прізвище дівчини - Рідота. Все через проблеми перекладу. Якісь сайти почали перекладати матеріали з російської на українську, і ось так вийшло.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Ганна Жижа, фото: скріншот з відео

Також, не можна не відзначити, що по мережі часто ходять чутки стосовно орієнтації Ганни Жижі, і вона про це знає - читає матеріали про себе. Слава Дьомін зазначив, що зараз вкрай модно робити камінг-аут, і відразу запитав, якби це було правдою, зробила б вона його.

"Я не впевнена, що з цього потрібно робити подію. Це настільки зараз дивно. Тому що це не подія, власне кажучи і про перформанс і мова. Коли з повсякденних речей твого життя ти робиш подію-я не розумію таких речей" - каже журналістка.

Вона не знає при цьому, чому публічні особистості це приховують, і не розуміє, навіщо у неї це запитують, адже у неї все добре в цьому плані.

Ганна Жижа, фото: скріншот з відео

У неї є друзі геї і лесбіянки, і вони публічно про це не говорять з однієї причини - у них і так все добре. Сім'ї Щасливі, друзі знають, діти теж, і робити з цього подія теж не хочуть.

Нагадаємо, що роман з Абрамовим, важкий характер Тищенко і витівки Фреймут: Анна Жижа зізналася, що творилося за кадром "Ревізора"

Раніше повідомлялося, що дочь Ольги Фреймут Злата Мітчелл застрягла в Туреччині і не може потрапити додому-мама безсила

Також, Оля Фреймут влаштувала "погром" хейтерам прямо в аптеці