Відомий український співак Віталі Козловський поділився новим фото та дав шанувальникам корисну пораду.
Віталій Козловський має багато шанувальників, тому артист намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 75 тисяч осіб.

Віталій Козловський. Фото: Instagram
Віталій Козловський. Фото: Instagram

Після насичених новорічних свят та довготривалих застіль Віталій Козловський вирішив приділити увагу своїй фізичній формі. Саме тому він відправився до тренажерної зали, аби всі зайві кілограми, наїдена за свята, пішли.
Для походу до спортивної зали Віталій Козловський обрав доволі простий наряд, він одягнув штани та яскраву футболку. Все це він доповнив білими кедами.

Фото зі сторінки Віталія Козловсього

Співак порадив і своїм шанувальникам піти його стопами та зайнятися спортом. Теж не менш важливо за словами Козловського перестати їсти на ніч.

"Якщо Ви вирішили змінитись, почніть з простого - досить жерти на ніч!😜", - так Віталій Козловський підписав фото.

Колега Віталія Козловського Оля Цибульська не стрималася та прокоментувала його світлину: "Ти до мене на Ви ? 😂".
Нагадаємо, вічний "Холостяк" Віталій Козловський пішов по руках - вхопили одразу троє жінок: "Вночі я чую....". Артист поділився дечим особливим з фанатами.
Раніше Знай писав, Віталій Козловський прикрив своїм тілом таємничу незнайомку: "Надто ідеальний". Український співак заінтригував свою аудиторію швидким виходом свого нового синглу
Також Знай повідомляв, Віталій Козловський приманив дівчину своїми сідницями - тепер не відірвати: "Дохідливо пояснила"