Відомий український гуморист та актор Improv Live Show від студії "Квартал 95" Валік Міхієнко розповів чи може за будь-якої миті зателефонували президенту Володимиру Зеленському з яким раніше тісно співпрацював.
Про це знаменитий гуморист розповів в інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну в youtube-програмі "Слава+".
Валік Міхієнко вже досить давно співпрацює зі студією "Квартал 95", спочатку він брав участь в "Лізі сміху", а згодом вже став актором Improv Live Show. Саме завдяки цим проектам Міхієнко чимало співпрацював з чинним президентом Володимиром Зеленським.

Валік Міхієнко в "Слава+", скріншот

"Приходили показувалися до нього у кабінет, ну що ми там напрацювали, які імпровізації. Він говорив, це спрацює, а оце не спрацює. І був капець, який правий", - розповів Міхієнко.

В інтерв'ю Слава Дьомін поцікавився, чи залишився у Міхієнко зв'язок з Зеленським і чи може він зателефонувати йому будь-якої миті.

Валік Міхієнко в "Слава+", скріншот

- Ні.
- Чому? Ну ви ж типу... У тебе є взагалі його номер? Я не буду просити!
- Зараз подивлюся. Навряд... Ні, немає.
- Тобто навіть коли він переміг на президентських виборах ви ніяк не контактували?
- Ні. Та у нього ж справ стільки.

Нагадаємо, колега Євгена Кошового розповів лайфхаки по догляду за домашніми рослинами: як правильно поливати і удобрювати. Актор Improv Live Show розказав про свої ранкові ритуали
Раніше Знай писав, Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера": "мамі" Данилка аж щелепа відвисла
Також Знай повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на волохату красуню, дружина не встоїть: "Червона Шапочка неголена"

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще