Ліонель Мессі - футбольна зірка галактичного масштабу з Аргентини.

Він найкращий бомбардир в історії чемпіонату Іспанії, "Барселони" та національної збірної. Багато хто визнає його одним з кращих футболістів усіх часів, а за його суперництвом з португальцем Кріштіану Роналду спостерігали мільйони вболівальників з усього світу.

Ліонель Мессі, фото: Instagram

Зараз Лео Мессі - нападник "ПСЖ", яким став після несподіваного відходу з "Барселони", викликаного внаслідок проблем клубу з грошима. Але він не раз заявляв, що його будинок знаходиться в Іспанії і колись він мріє повернутися в стіни рідної команди. Це практично сталося, адже іспанське видання Marca поділилося відео, на якому присутній Лео Мессі, в Барселоні.

Він зустрівся з головним тренером синьо-гранатових Хаві Ернандесом, який відсвяткував 42-річчя. Разом з Хаві і Лео Мессі були Альба, Бускетс. Аргентинець не давав жодних коментарів журналістам і залишився тільки, щоб підписати фанату футболку "Барселони".

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Левандовскі і Мессі, скріншот: YouTube

"Як ніяково, що всі журналісти навколо тебе", "Дайте йому пройтися", "Мессі повертається додому", "Ось чому він покинув Іспанію, тому що ви, як журналісти, непрацездатні, повні брехні і маніпуляцій, а також образливі і інвазивні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Найгірший у всій Європі?": жахливий старт Ліонеля Мессі в ПСЖ ставить під загрозу його кар'єру

Як повідомляв "Знай.ua", "Коротконіжка": у мережі показали, як насправді виглядає голий Кріштіану Роналду. Фанати в ступорі

Знай.ua писав, колегу Еліни Світоліної вигнали з Австралії: Новак Джокович залишився без документів