Відомий український співак Віктор Павлік розчулив українців своїх проникливим виконанням традиційної колядки.

Народний артист України Віктор Павлік має чимало шанувальників, саме тому за його життям та творчістю з задоволенням стежать чимало українців. Нещодавно артист розчулив фанатів своїм виконанням колядки "Добрий вечір тобі" у Romantik Spa Hotel.

Віктор Павлік, скріншот

Що цікаво, ця колядна є однією з найвідоміших і навіть звучала у художньому фільмі режисера Сергія Параджанова "Тіні забутих предків".

" Найвідоміша українська колядка у виконанні Віктора Франковича Павліка", - так власник Romantik Spa Hotel підписав відео з Народним артистом.

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

"Добрий вечір тобі" у виконанні Віктора Павліка сподобався всім у залі, тому глядачі прийнялися йому підспівувати, зокрема й Ольга Сумська яка теж була там присутня.

Ольга Сумська, скрнішот

Користувачі мережі теж одразу оцінили чудове виконання Віктора Павліка та прийнялися залишати для нього компліменти.

"Клас❤️", "Чудове виконання!🔥🔥", "Дуже емоційно👏", "Люблю Павліка як співака👏", "Вау як круто! 🔥🔥🔥", "Неймовірно)))", "Супер!", "Молодець👏👏👏", "Супер!!!", "Гарно🔥🔥🔥", "Гарненько", "Вау👏", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Віктор Павлік вирішив долю свого маленького сина від Каті Репяхової: "Вже через 2 роки...". Віктор Павлік у Карпатах розкрив, чим вже за два роки буде займатися його маленький син від Каті Репяхової

Раніше Знай писав, Катя Репяхова показала, в якій небезпеці син Віктора Павліка - довелося вжити екстрених заходів

Також Знай писав, Віктор Павлік посадив Катю Репяхову на колеса після всіх сварок і суперечок із квартирами - "Вам пощастило"