Світлана Лобода показала, як проводить вільний час на відпустці. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч. З ними вона ділиться творчістю, запам'ятовуються фрагментами свого життя. Іноді Світлана Лобода спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

28 січня знаменитість опубилковала серію фотографій з відпочинку на території тропічної країни. Жінка одягнена в світле прозоре вечірнє плаття

"Sweet dreams❤️🔥", - підписала вона свої знімки.

Фоллори активно почали коментувати даний пост. Хтось побажав українській співачці щастя, а хтось зазначив, що у жінки сумні очі.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

" як же прекрасно, що у вас все добре! Будьте щасливі, Світлана. ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥"; "Світлана, ви чудові! Сяйте! ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥"; "Ми вже встигли скучити ❤️✨"; " очі сумні чомусь🙄"; " неймовірної краси фотографії 🤍 рахую дні до зустрічі!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали найгарячіших зірок сучасності в купальниках.

Також портал "Znaj" писав, що Елізабет Херлі звела з сума в міні сукні без нижньої білизни.

Також ми писали, що нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова переступила чергову сторінку свого життя з високо піднятою головою. Зараз Катерина знаходиться на шляху створення свого бізнесу, але поки вирішила поговорити про дитину - Міша захворів.