Дружина всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігес, в даний час вагітна двійнею. Вона поділилася зі своїми фанатами, які стежать за спортивним сімейством, новим постом в соцмережах.

Кохана Рональду, на особисту сторінку якої в соціальній мережі Instagram підписані вже більше 31 мільйонів чоловік, показала Пляжний відпочинок в Дубаї з усіма дітьми і коханим чоловіком.

На знімку сам Рональду, четверо його дітей і Джорджина Родрігес з уже добре помітним вагітним животиком. Вона вибрала для відпочинку на пляжі світло-блакитний купальник і такого ж кольору косинку, а очі сховала за сонцезахисними окулярами.

Скрин, Instagram Джорджина Родригес

«So proud of my beautiful family. Here in @dubai dreams do come true (так пишаюся своєю прекрасною сім'єю. Тут, в @Dubai, мрії збуваються»", - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

"Sois puro amor, feliz día familia preciosaaaaaa (ви чиста любов, щасливого дня, красива сім'я)«,» big hugs (міцні обійми)«," Muy feliz cumpleaños, bella! (Дуже З днем народження, красуня!) ", "Tu serie me inspiró en creer en mi, que los sueño se hacen realidad (ваш серіал надихнув мене повірити в себе, що мрії збуваються)», - пишуть її шанувальники в коментарях.

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду в одних трусах і з чашкою зворушив мільйони жінок: "там точно кава?". Футболісту було достатньо показати свій прес, щоб викликати захват у молодих дівчат

Раніше Знай повідомляв, тренирует розтяжку? Вагітна дружина Кріштіану Роналду записалася на йогу після новини про двійні.

Також Знай писав, що легенда футболу Рональдіньо попрощався з рідною матір'ю, Мессі не залишився осторонь