У соціальній мережі повідомили про те, що найбагатший репер планети Каньє Уест продовжує знущатися над новим хлопцем Кім Кардашьян. З'явилися відомості про те, що Кіньє розпускає чутки про те, що Піт Девідсон дуже сильно хворий.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "poepletalk" в Instagram.

"Йе все продовжує знущатися над новим хлопцем Кім Кардашьян на цей раз він пустив чутки серед їхніх спільних знайомих, що Піт Девідсон серйозно хворий подробиці — за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно акцентувати увагу на тому, що розпускати такі чутки не дуже по-чоловічому. Численна публіка, яка дізналася про те, що Каньє займається такими справами, вирішила не мовчати і почала писати свої думки під публікацією.

Каньє Вест

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"А че за хворобу?", "Жінки хочуть бути щасливими! Кім з Уейеу такою не була, тому і пішла! Впевнена своєю поведінкою він робить тільки гірше!!", "Набридли", "Любов", "Дістали з ними", "Хто це? Навіщо це знати?", "А нічого, що відьма Кім знущається над ним і дає йому бачити дочку в день її народження??? Нічого, що вона над ним знущалася весь шлюб і він часто про це говорив прямо зі сцени?", "Противний", "Дивлюся на його щоки роздуті і думаю, коли йому вже влупить Кім просто по пиці!!!", "Ну і рожа", "Він точно знає, чим хворий Пітер, адже Каньє колишній Кім... зараза така", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Каньє Уест публічно повідомив про те, що у нього є інтимне відео за участю Кім Кардашьян.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян показала голі соски.