Ведуча та актриса Лілія Ребрик показала свої білосніжні "вуса", ухопивши краєчок пасма волосся, та похвалилася шаленим робочим графіком.

На своїй сторінці в Instgaram зірка зачарувала своєю прекрасною посмішкою. Нове фото та невеликий допис актриса та ведуча розмістила для своїх шанувальників. Вона часто ділиться тут фотографіями, гарним настроєм та цікавими дописами про свої будні та творче життя.

Цього разу Лілія написала:

"Обожнюю такі насичені напружені дні! Нерви як струна, голова обертом, але ж яке приємне відчуття ПІСЛЯ, яка приємна втома ПОТІМ! Ну а поки: голова обертом"

Для фото зірка наділа кремового кольору жакет, який підкреслив чарівні очі та шикарну шкіру артистки. Як і зазвичай, Лілія зробила акцент на вустах, нанісши червону помаду.

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Лілія Ребрик. Фото: Instgaram

Зачарована дівчина закохала у себе шанувальників, які жодним чином не шкодують що слідкують за життям своєї улюблениці. Вони написали багато приємних слів для своєї зірки.

"Ну як можна бути такою прекрасною,Лілічка?", "Темп шалений", "Чекаємо у Харкові", "Неймовірна жінка, просто красуня", "Жабка мандрівниця", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше оновлена студія "Ранку з Україною" - Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч щасливі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ребрик у байкерській куртці покінчила з минулим і зважилася на переїзд

Також "Знай.ua" писав, що Ліля Ребрик розмістила на сторінці смаколики, чоловіки ледь не ковтнули язика.