Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка зіграла роль продавчині магазину Віри порадувала фанатів новим фото в соціальній мережі instagram і поділилася секретною інформацією.

Анна Саліванчук анонсувала новий сезон популярного серіалу "Одного разу під Полтавою" і поділилася секретною інформацією. Зірка натякнула, що її персонажу - продавчині вірі зроблять пропозицію руки і серця. На такий сміливий крок нарешті зважиться дільничний, роль якого грає Олександр Теренчук.

Анна Саліванчук. Фото: скріншот youtube

"Вже зовсім скоро нові серії #одногоразупідполтавою і @a_terenchuk нарешті зробить те про що мріяла віра, як думаєте що я сказала, так чи ні?",- написала Саліванчук і поділилася кількома фото зі зйомок.

Шанувальники дуже радісно відреагували на новину.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"І тут інтрига на нові серії закинута", "оооо клас", "вам дуже добре з такою зачіскою!", "Молодці", "сподіваюся вас будуть частіше показувати в серіалі, а то взагалі зовсім не те", "Круто! Дуже подобається цей серіал", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, що зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук зізналася, хто не дає їй спокійно жити.

Також ми писали, подруга Юрія Ткача з "Квартал 95" Анна Саліванчук перейняла естафету у Аліни Гросу - сама на себе не схожа.

Нагадаємо, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, на кого насправді схожа крихта Ліззі.