Відомий британський актор, зірка "Фарго", "Офісу", "Хоббіта" і недавнього "відповідача" Мартін Фрімен під час "Шерлока" від BBC міцно дружив з "Шерлоком" Бенедиктом Камбербетчем - це помічали всі, і глядачі, і знімальна група. Однак в один роковий день щось пішло не так. За лаштунками виникла сильна напруга - актори стали змагатися, і не просто як профі, а як справжнісінькі конкуренти.

Про це пише британське видання, таблоїд Daily Mirror, який частенько публікує подібні повідомлення.

Мартін і Бенедикт, скріншот: YouTube

Ось так, екранні найкращі друзі в житті були зовсім не близькі люди. Це припущення може здатися надуманою фантазією, проте Мартін Фрімен вирішив зізнатися.

На камеру вони грали нерозлучних друзів Шерлока Холмса і доктора Джона Ватсона протягом чотирьох сезонів, хоча багато хто вважає, що був би ще один, якби два головних героя дійсно знайшли спільну мову.

Популярні новини зараз

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Мартін Фрімен, скріншот: YouTube

Пишуть, що пара не проводила час разом в перервах між зйомками і не подружилася за шість років спільної роботи.

"Бенедикт і Мартін не друзі, і вони не проводять час разом поза шоу. Вони професійні і дуже ввічливі один з одним, але немає тієї теплоти, яку можна було б очікувати після шести років спільної роботи. Немає великого бажання повернутися ще на один сезон", — повідомило джерело газеті The Sun ще в січні 2017 року.

Їх "холодні відносини" в основному трималися в секреті, але вони були розкриті, коли один був названий іншим "жалюгідним". Зірка "Офісу" Фріман описав своє невдоволення інтенсивною увагою шанувальників, викликаною Шерлоком.

"Участь у цьому шоу - це міні-Бітлз. Очікування людей, деякі з них вже не веселі", — пирхнув він.

"Це не те, чим можна насолоджуватися, це те, що: "Тобі краще зробити це, бл***, інакше ти піз*а». Це більше не весело. Це не те, чим можна насолоджуватися».

Однак Камбербетч не погодився під час інтерв'ю The Telegraph в квітні 2018 року і розкритикував коментарі свого колеги по фільму.

Завдавши удару у відповідь, він сказав: "Я дуже вдячний за підтримку, але це все. Дуже шкода, якщо це все, що потрібно тобі. Що, через очікування? Я не згоден з цим".

Різкі зауваження Камбербетча, можливо, стали шоком для шанувальників серіалу BBC, але багато в індустрії вже знали про наростаючу напруженість між парою.

Раніше повідомляли, Бенедикта Камбербетча намагалися викрасти, Шерлок жорстко покарав бандита: "Отримати мертвого англійця в багажнику".

Як повідомляв Знай.uа, "Боролася з раком сім років": Бенедикт Камбербетч втратив свою кровинушку.

Знай.uа писав, Кіра Найтлі розповіла про стосунки з Бенедиктом Камбербетчем: "Грав мого брата".