На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки та телеведучої Ольги Фреймут, за якою спостерігає величезна армія шанувальників та життя якої цікавить майже 663 тисячі людей, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу воно присвячене її баченню норм етикету під час телефонних дзвінків.

"Щоразу, коли дзвонить телефон і особливо, коли висвічується невідомий номер, я лякаюся. Думки епічні і трагічні: «Когось збила машина?»; "Помер дідусь?»;«Забула сплатити податки і тепер у мене відберуть все-все і навіть улюблене фортепіано?». Загострена реакція на вторгнення у нашу приватність зумовлена епідемією «вимушеної публічності». Коли доводится жити «на показ» у іншому вимірі, вимірі соціальних мереж та завищених стандартів. Коли в трендах пропускати реальне життя і губити себе, щоб потім безпорадно перепитувати друзів і психотерапевта: "Хто я?!". Але я про дзвінки...», - взялася за роздуми Фреймут.

Вона поскаржилася, що приватності стає так мало, що розмінювати її на телефонні розмови просто шкода. За етикетом, перш, ніж задзвонити, потрібно спитати, попередньо надіславши повідомлення.

Однак існують випадки, коли можна дзвонити без попередження:

Популярні новини зараз

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще
  • Дуже рідним людям – коханим, батькам, бабусям і дідусям (Цьоця Аня, яку востаннє бачили на своїх хрестинах, не рахується). Друзям теж не дзвонять без дозволу.
  • Привітання з Днем народження або висловлювання співчуття.
  • Сповіщення про щось термінове – пологи, пожежу, потоп.
  • До державних та комерційних установ, екстрених служб.

«А як взяти дозвіл в тітки на дзвінок?», «Виявляється моя звичка перепитувати повідомленням «чи можна вам зателефонувати» є за етикетом. Круто. Завжди думала, що це звичне діло», - коментують інформацію підписники Фреймут.

Нагадаємо, що дочка Олі Фреймут Злата Мітчелл росте зовсім не такою "правильною", як мама: шикарне життя і зухвала посмішка

Раніше повідомлялося, що "Ревізор" Ольга Фреймут розбавила коктейль своїм волоссям, українці ошелешені: "Набридла".

Також, Оля Фреймут напала на Ірину Федишин і стукнула її букетом, Притула підтвердив: "вибираю кабачки, а тут хоп-хтось гризе"