Знаменита українська співачка Марія Бурмака регулярно радує своїх шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать десятки тисяч людей. Цього разу зірка розчулила фанатів архівним знімком з дитинства.

51-річна співачка Марія Бурмака активно веде свою сторінку в соцмережі і часто ділиться з шанувальниками знімками з особистого життя і пов'язані з творчою діяльністю. Незважаючи на вік зірка захоплює своїм квітучим зовнішнім виглядом і на деяких фото виглядає не старше 30 років.

Марія Бурмака. Фото: скрін, youtube

Як виявилося Марія Бурмака була красунею ще в юні роки. Знаменитість поділилася архівним знімком, на якому зображена ще в дитинстві. Скільки їй було років на момент зйомки не уточнюється, але можна припустити, що майбутня зірка ще вчилася в школі.

"Була і така колись", - підписала знімок співачка.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Шанувальники прийшли в захват і засипали знаменитість компліментами.

"Гарне фото! Така мила дівчинка!", "Красива", "красуня", "красива, мила, дуже красива", "дуже мила дівчинка", "дуже хороша Україночка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, колишній чоловік Марії Бурмаки трагічно загинув під час пожежі у власному будинку: артистка зворушливо попрощалася з батьком своєї дитини.

Також ми писали, Регіна Тодоренко зізналася в серйозній залежності у маленького синочка - таким "хворіють" навіть дорослі.

Нагадаємо, Ані Лорак захотіла ще більше концертів в Україні - але далі Харкова боїться.