У мережі згадали, як виглядав кумир мільйонів Джим Керрі в молодості, і як зараз. Час нещадний до всіх.

Новий пост з'явився на сторінці "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідають про факти з життя знаменитостей.

"Актора завжди вважали неймовірним красенем. Навіть зараз, у свої 60, він прекрасний" - йдеться в повідомленні під постом.

Він відомий широкому глядачеві за фільмами "Маска", "Ейс Вентура", "Тупий і ще тупіший", "Брехун, брехун", "Брюс Всемогутній", "Шоу Трумана", "Людина на місяці", і так далі.

У Джима Керрі завжди були здібності до гумору, і почав займатися він цим з зовсім юного віку. При цьому, перший виступ провалився з тріском, але вже в 1979 році він знову вийшов на цю сцену, і все вийшло.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Кінодебют відбувся в 1983 році, і з того моменту він щороку з'являвся в нових картинах, тим самим напрацьовуючи собі портфоліо.

Джим Керрі, фото: lifestyle.24tv.ua

Безумовно, однією з найпопулярніших його робіт вважається "Маска".

В офіційному шлюбі він перебував двічі. Вперше його обраницею стала актриса Мелісса Уомер, і весілля відбулося 8 березня 1987 року. 9 вересня того ж року у них народилася дочка Джейн Ерін Керрі.

Джим Керрі, фото: imdb

Через кілька років померли обоє батьків актора, і він впав у депресію. Дружина не могла привести його до тями, і вони прийняли рішення розлучитися.

У 1996 році він одружився знову на Лорен Холлі, колегою по фільму "Тупий і ще тупіший", і шлюб тривав всього 8 місяців. Зараз же він перебуває у відносинах з Джинджер Гонзага. Не так давно він відсвяткував свій ювілей-60 років, і навіть через деякий час залишається актуальним, а також улюбленцем публіки.

Джим Керрі

Нагадаємо, що Джим Керрі зізнався ,про що думав "перед смертю" після помилкового попередження про ракетний удар

Раніше повідомлялося, що Джим Керрі оригінально зустрів 60-річчя з кукурудзяною кашею і перетертими персиками

Також, сам Джим Керрі оцінив: мама спекла торт Грінча і стала зіркою інтернету.