Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова провела прямий ефір в Instagram з креативним продюсером шоу "Голос країни" Володимиром Завадюком. Як відомо, в 12 сезоні співачку запросили в проект в якості тренера, разом з нею також бере участь Надя Дорофєєва, Святослав Вакарчук і Потап.

Фото з телеканалу 1+1, шоу "Голос країни"

Артистка обговорила з Завадюком безліч цікавих тем щодо успішності проекту на українському телебаченні, талантів людей, інших тренерів і навіть участі в шоу її старшої доньки Маші Полякової. Як відомо, 16-річна дівчина займається музикою і має свій рок-гурт "Шви".

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Співачка оцінила шанси своєї дівчинки і заявила, що вона поки що не готова до участі в такому великому шоу, так як їй не вистачає професійних навичок і здібностей.

"Моя донька дуже хоче прийти в "Голос". Але, скажу тобі відверто, вона не готова. Їй треба ще позайматися. Наприклад, учасниця цього сезону Марія Сур такого ж віку, як моя Маша, і в такому ж класі. Але дані абсолютно різні. Є люди, яким з народження дано великий голос, і вони 16-17 років вони можуть співати так, як співає Маша Сур. Вона унікальна дівчинка. У моєї Маші краща ситуація, ніж була у мене. У мене взагалі був маленький голос, коли я починала вчитися. Я свій голос натренувала, просто як м'яз. Моїй Марусі треба ще потренуватися, щоб бути на тому рівні, на якому приходять люди в "Голос" - сказала Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова пообіцяла викрити секрети "Голосу країни", замішана Тіна Кароль: "По гарячих слідах"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова змусила Кіркорова щебетати українською і тепер поїде на Євробачення: "Люблю, твій король"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова "зарубилася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука: "Спалить комусь хату..."