Відома українська співачка Аліна Паш представила нову композицію, з якою збирається штурмувати фінал національного відбору на Євробачення.

Композиція з'явилася вже практично на всіх стрімінгових платформах, і доступна до прослуховування. Називається вона "Тіні забутих предків".

У своїх піснях у стилі фолк Аліна Паш показує українську культуру. Трек "Тіні забутих предків" – це відсилання до 1960-х років.

Примітно, що приблизно за день до прем'єри трек злили в мережу, тому остаточно невідомо, чи готова була до випуску пісні сама Аліна, адже раніше прем'єра була призначена на 11 лютого.

Виконавиця пообіцяла про все обов'язково розповісти коли їй стане легше, адже вона трохи прихворіла, і зараз робить все можливе, щоб встигнути до наступної суботи оклематься.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Примітно, що композицію добре оцінює публіка, серед яких і Європейська. На одному з порталів, який популярний серед фанатів Євробачення, вона зібрала практично всі п'ять зірок.

Аліна Паш, фото: скріншот

Не можна не відзначити, що участь Аліни Паш понесло за собою скандал. Справа в тому, що її звинувачують у виступі у вже анексованому Криму, а також у відвідуванні російської столиці. Сама Аліна Паш запевняє, що ніяких правил Національного відбору, а тим більше законів України вона не порушувала. Мовник "Суспільне" також зазначає, що до неї немає жодних претензій. Як все буде в підсумку, дізнаємося вже 12 лютого, коли і відбудеться фінал національного відбору.

Композицію Kalush, до слова, також вже злили в мережу, і на даний момент невідомою залишається тільки одна пісня - епатажного Wellboy.

Нагадаємо, як фільм "Тіні забутих предків" підкоряв світ: увійшов у програму Гарваду та зворушив Мартіна Скорсезе і Федеріко Фелліні

Раніше повідомлялося, що Міка, Лаура Паузіні та Алессандро Кателлан: що відомо про ведучих Євробачення 2022

Також, Аліна Паш вилетить з Нацвідбору на Євробачення за поїздки в Крим і розмови з Осадчою? Долю співачки остаточно вирішили