Зірка реаліті-шоу Кортні Кардашьян ніколи не перестає привертати увагу, і її остання історія в Instagram, безумовно, нічим не відрізняється, оскільки вона хизується своїм сяючим тілом у відвертому бікіні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Зірка серіалу "Сімейство Кардашьян" Кортні Кардашьян влаштувала бурю на своїй сторінці в Instagram, продемонструвавши своє неймовірне тіло в новому відвертому знімку.

Карколомна 42-річна зірка реаліті-шоу опублікувала в своїй історії в Instagram сенсаційне тіло, щоб її 162 мільйони підписників могли їм захопитися.

В історії Insta заручена зірка Кортні носила чорне бікіні, коли вона розтягнулася на шезлонгу, вбираючи Сонце.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Сторіс Кортні Кардашьян

Як і багато шанувальників Кортні, вона також відчувала спеку, коли хизувалася своїм приголомшливим засмагою і сяючим сяйвом в палаючому пляжному знімку.

Мама чотирьох дітей розмістила гіперпосилання на статтю на веб-сайті свого бренду Poosh про свою звичку щодня випивати чайну ложку оливкової олії першого віджиму.

У серії історій в Instagram, якими поділилася зірка реаліті-шоу, на одній фотографії був показаний зернистий кліп, на якому вона і її молодша сестра Хлоя співають і танцюють разом в машині.

Кортні Кардашян і Тревіс Баркер

У жовтні минулого року Корт побралася з 46-річним барабанщиком Blink-182 Тревісом Баркером. Пара, як повідомляється, планує зіграти інтимне весілля в кінці цього року.

В оголошенні про заручини Тревіс подарував Кортні діамантове кільце, яке, як вважається, коштувало мільйон доларів, оскільки їх оточувала композиція з червоних троянд у формі серця.

Нагадаємо, що у мережі показали, якими були сестри Кардашьян до великої слави.