Відома співачка, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram емоційним роликом від Дня народження.

Віра Брежнєва має багато шанувальників в різних країнах, тому намагається регулярно радувати їх новим контентом на своїй сторінці в соцмережі. Зірка ділиться фото і відео як з особистого життя, так і з професійної діяльності.

Публікація Віри Брежнєвої, скріншот: Instagram

Цього разу знаменитість показала, як пройшов її День народження, який вона відзначила 3 лютого. Судячи з кадрів привітати співачку вирішило все сімейство. На святі була невелика фотосесія, на якій головними "цвяхами програми" були Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Парочка дуріла на камеру і веселилася.

Після цього Костянтин Меладзе подарував дружині пісню, один зі своїх хітів. Під час виконання Брежнєва не відходила від нього і ніжно цілувала.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Божееее ! До мурашок!", "З днем народження принцеса", "Краса"," Так зворушливо 😍 Стільки любові і ніжності ❤️ серце завмерло навіть", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Костянтин Меладзе в 40-річчя Віри Брежнєвої згадав найяскравіші моменти кар'єри коханої: "продовжуй сяяти". Як розвивалася кар'єра співачки від групи ВІА Гра до сольного проєкту і власного бренду.

Також ми писали, Віра Брежнєва показала свій соковитий гарбузик до 40-річчя і навіть Меладзе її не зупинить.

Нагадаємо, дочка Кості Меладзе після "Голос країни" зізналася, що ніяк не відноситься до Віри Брежнєвої.