Відома співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася в рідну Україну з новим коханим Романом Полянським, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить близько 470 тисяч осіб.

Аліна Гросу поділилася серією чарівних фотографій, для яких вона обрала дуже стильне вбрання і не менш розкішну локацію. У кадрі артистка позує в симпатичному пальто з квітковим принтом, під низом якого видніється теплий светр бірюзового кольору з великою горловиною, а на задньому тлі можна побачити дитячу карусель з конячками.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

У підписі до публікації співачка поспішила порадувати численних шанувальників хорошою новиною - вона нарешті випустила свою нову пісню під назвою "Віскі", яку вона написала ще 10 років тому. Раніше вона зізнавалася, що цей трек є автобіографічним, тому у фанатів є відмінна можливість дізнатися Аліну Гросу ще ближче.

Багато користувачів соцмережі, побачивши свіжі фотографії, здогадалися, що співачка знаходиться в Одесі. Також вони привітали її з прем'єрою і написали хвалебні відгуки.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Нагадаємо, АЛіна Гросу натягнула корсет не за розміром і вразила пишними формами: "Як Барбі"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу показала Каті Осадчій з чого починалася її зоряна кар'єра: "Мої перші"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала найкращі сторони Романа Полянського, тільки такий чоловік зміг її підкорити: "Черга була довгою?"