Дочка популярної української співачок Олі Полякової, Марія, любить вражати своїх шанувальників знімками в соціальній мережі Instagram, де за її життям і кар'єрним зростанням з інтересом стежать 174 тисячі чоловік. Публіка з нетерпінням чекає її нових образів, від яких просто очей не відірвати.

Старша дочка співачки, Маша, схожа на свою епатажну матір як дві краплі води і будує кар'єру моделі. Вона дозволяє собі з'являтися у відвертих, провокативних нарядах вражати публіку наповал.

На цей раз вона звернулася до естетики чорно-білого кінематографа початку 20 століття.

Скрін, Instagram Полякова Маша

Скрин, Instagram Полякова Маша

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

«А тепер ці класні фотки в чб", - написала вона під знімками, на яких позує в чоловічому костюмі і зачіскою в стилі ретро.

"Гармата просто",» язичок хороший«,» Машунь, Я обожнюю цей образ, ти шикарна в цьому образі«,» Maneskin на мінімалках", - коментують знімки її шанувальники.

Скрін, Instagram Полякова Маша

"Приємно дивитися", "Вау!!! Маша, ти крута», «Інстасамка з аліка», «Неймовірно, неземна, німфа», «Як вона на маму схожа», "От не треба з язиком, ти і так прекрасна", - додають інші коментатори під повідомленням.

Нагадаємо, Маша Полякова розповіла правду про свого бойфренда:"Е**ться з моїм кращим другом". Дочка суперблондинки розповіла про цікавий досвід

Також Знай писав, Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще своєї дочки:"вона не готова". Співачка чесно оцінила вокальні здібності своєї дочки Маші і її шанси виграти в шоу "Голос країни"

Раніше повідомляв Знай, Оля Полякова відчула подих у потилицю: юна Маша обскакала маму в битві краси.