Популярна українська співачка Slavia (справжнє ім'я - Ярослава Притула), яка нещодавно розлучилася зі співаком, музикантом, актором та ведучим Дзідзьо (Михайлом Хомою) після 7 років шлюбу. Дівчина вирішила більше уваги приділяти своїй сольній кар'єрі.

Ярослава, до того ж, активно розвиває свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить трохи більше 24 тисяч людей. Там співачка ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя.

Цього разу вона вирішила обговорити із підписниками тонкощі стосунків між людьми.

Скрін, Instagram Slavia

«Якщо у відносинах все нормально, все стабільно, але немає ЩАСТЯ, це болото. З цієї зони комфорту важко вийти, тому що нам важко від чогось відмовитись. У стосунках є цикли: 9 років, потім криза у 18,6. В цей час розлучаються багато пар. Якщо всесвіт бачить в вас потенціал — у вас можуть просто з-під ніг забрати маленький світ, який ви насиділи, і сказати: — «Давай, починай заново!». Звичайно, спочатку людина знаходиться в шоці, але потім іде в сильний розвиток», - впевнена Slavia.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Скрін, Instagram Slavia

Вона також додала, що кожна людина нам дана для чогось, але буває так, що стосунки себе вичерпали, і вже неможливо рости разом.

«…пара стоїть на одній точці. Тоді цілком можливо, що зміни будуть на краще, тому не потрібно цього боятися. Коли чоловік і жінка в нещасливих стосунках, і попри біль ризикуючи, виходять з них, тоді знаходять кращі стосунки, всесвіт винагороджує за те, що ви проявили сміливість, і постояли за себе. Бути в нещасливих стосунках, чи просто бути щасливим - недобре для карми», - пояснює співачка, додаючи, що саме про це вона співає у новій пісні, прем’єра якої запланована на 11 лютого.

Нагадаємо, DZIDZIO зізнався, що його сильно схвилювало після розлучення з колишньою Slavia: "Як маленька дитина..."

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia знайшла на Кубі прапор РФ і обурилася: "Український би згодився".

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia показала, чим можна приманити мужиків навіть без грудей і попи: "Ром, сигарети"