Актор Армі Хаммер, якого звинувачували у насильстві та канібалізмі помирився з колишньою дружиною після гучного скандалу.

Про це повідомив журнал People із посиланням на джерела.

Зірка фільмів "Соціальна мережа" та "Назви мене своїм ім'ям" вже пройшов тривалу реабілітацію. Після цього він помирився зі своєю колишньою дружиною Елізабет Чемберс, телеведучою, фотомоделлю і власницею мережі пекарень Bird Bakery.

Армі Хаммер помирився з дружиною, фото GETTY IMAGES

"Пріоритетом Елізабет завжди були її діти та їх благополуччя. Минулий рік був непростим, але вона та Армі завжди любили один одного. Вони повільно з'ясовують стосунки як пара", – зазначив співрозмовник видання.

Популярні новини зараз

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще


Інший інсайдер теж підтвердив цю інформацію. До того ж додавши, що Елізамет дуже любила Армі. До того ж вона сподівається, що після реабілітації він зміниться.

Армі Хаммер помирився з дружиною, фото GETTY IMAGES

"Елізабет завжди любила його. Він, дійсно, кохання всього її життя. Вони, очевидно, мали багато проблем, але перебування Армі в реабілітаційному центрі показало, що він налаштований на великі зміни. Вони ладнають і проводять багато часу з дітьми", – заявив він.

Варто зазначити, що у 35-річного Хаммера та 39-річної Чемберс двоє дітей: семирічна донька Гарпер та чотирирічний син Форд. Жінка подала на розлучення у 2020 році, після того, як у мережі з'явилися скріншоти скандального листування, в якому брав участь актор. У повідомленнях Армі називав себе канібалом, а також обговорював фантазії на тему БДСМ.

Скандал набрав нових оборотів, коли колишні партнерки Хаммера почали розповідати про фізичне насильство з його боку, а в березні Армі звинуватили у жорстокому зґвалтуванні. На тлі ситуації він втратив всі ролі в кіно і контракт з найбільшим акторським агентством.

Нагадаємо, відомий актор Армі Хаммер вирізав і з'їв живе серце: "Я на 100% канібал". Арманд Дуглас Хаммер у листуванні з коханкою розповів про моторошне

Раніше Знай писав, сімейка "канібала" Армі Хаммера виявилася ще гіршою: двометровий секс-трон та інсцест. У біографії американського актора Армі Хаммера відкопали моторошні факти

Також Знай повідомляв, у підвалі "канібала" Армі Хаммера знайшли таємну БДСМ-кімнату. Колишня дружина Армі Хаммера вперше прокоментувала "канібалістичний" скандал