На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася своєю піжамою.

При цьому вона оприлюднила кілька знімків і відеороликів: зі студії звукозапису, з концерту і власне Селфі в дзеркалі в чорній атласній піжамі.

"Ще разок тебе вдихну про запас... Це як пісня на біс, або ще на хвилинку зі сцени зазирнути у ваші очі і почути шум оплесків. У тобі все зводить мене з розуму красиво - це факт. У березні Побачимося. Ваша Ти...» ,- написала вона послання своїм передплатникам.

У відповідь шанувальники засипали Тіну компліментами.

"Наша улюблена Ти", "Ми так нудьгували, нарешті лайв, а чи буде альбом?", "До зустрічі. Дуже чекаю ваших очей. І спасибі, що діліться лайф постами, ви не уявляєте, як такого зараз не вистачає. Душевності, теплоти і природності», «Як же ми чекаємо, крихітка Ті», - пишуть фанати.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Дівчина, з якої обкладинки ви зійшли?", - захоплюються шанувальники.

Тіна Кароль, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розповіла про колишнього, про якого ніхто не чув.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль дозволила незнайомцю доторкнутися до декольте, але попередила: "Стережися!". Красуня зачарувала своїм сміхом, і шикарним костюмом.

Також Знай писав, Тіна Кароль вибере, хто поїде на" Євробачення-2022 " від України: до неї хочуть Дорофєєву і Данилко .Організатори музичного конкурсу оголосили першого члена журі на національному відборі.