8 лютого на O2 Arena в Лондоні відбулася церемонія нагородження Brit Awards 2022, на якій переможницею відразу з трьох номінаціях стала співачка Адель. За нагородою Зірка вийшла у сукні українського бренду. Про це пише telegram-канал "Культурна Пральня".

На церемонії нагородження престижної британської премії співачка Адель з'явилася в сукні українського бренду Marianna Senchina. У цьому вбранні зірка виходила на сцену, щоб отримати статуетки.

Адель. Фото: Культурна Пральня

Відзначається, що в такій же сукні Адель була на якійсь приватній вечірці в жовтні 2020 року. Відповідний знімок був опублікований в instagram зірки.

Адель. Фото: Культурна Пральня

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Адель. Фото: Культурна Пральня

Варто відзначити, що Адель отримала відразу три статуетки, так як стала переможницею в трьох номінаціях. Також був відзначений її новий альбом "30" і пісня Easy On Me. Тепер кількість Brit-трофеїв Адель досягла 12 з моменту отримання її першої нагороди в 2008 році.

За словами організаторів кар'єра британської поп-виконавиці досягла небачених висот.

Раніше Знай писав, Армі Хаммер повернувся до дружини Елізабет Чемберс після гучного скандалу з людоїдством:"завжди любила його".

Також ми писали, Дженніфер Еністон і Адам Сендлер в обіймах змусили "пищати" фанатів від радості: "знову разом". Дженніфер Еністон і Адам Сендлер знову покажуть себе в спільному фільмі.

Нагадаємо, Tinder заблокував Саймона Леваєва, який виманив у дівчат мільйони: все через документальний фільм Netflix.