У середу, 9 лютого, свій 30-й день народження відзначає відома російська акторка, зірка серіалу "Татусеві доньки" - Дарина Мельникова. Вона в гучному серіалі була спортсменкою Женею.

Зараз давайте згадаємо деякі факти з життя артистки. Народилася вона в місті Омськ, і жила сім'я не в самому благополучному районі міста - вуличні банди, бійки і алкоголь, все це було присутнє в житті її однолітків, і щоб дочка не потрапила в погану компанію, батьки займали її чимось корисним-Музика, вокал, Художня студія.

Почалася кар'єра актриси вкрай рано і стрімко. У 14 років її помітив під час фестивалю в дитячому таборі режисер Юрій Морозов, і запропонував роль в картині "Попелюшка 4х4", що стало успішним стартом її кар'єри.

Вже через рік її запросили в головний проект до її життя - "Татусеві дочки". У восьмому класі дівчині довелося переїхати в Москву, де і почалося її нове життя. Дев'ятий і десятий клас вона закінчила екстерном для того, щоб вступити в Щепкінське училище. Вона успішно поєднувала зйомки і навчання, а її героїня стала однією з найяскравіших.

Примітно, що вона не стала актрисою однієї ролі, і продовжує зніматися в гучних картинах, які мають небувалий успіх.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Після університету вона намагалася влаштуватися на роботу в театр, але не змогла вразити нікого. А вже через місяць їй подзвонили з іншого театру, де попросили замінити Христину Асмус, що тільки пішла в декрет.

Що стосується особистого життя, їй приписували роман з колегою по серіалу Олександром Головіним, але це не так. Влітку 2013 року вона вийшла заміж за Артура Стольянінова, і у них через два роки народився син, якого назвали на честь тата.

У 2018 році вона знову народила, і розкрила подробиці про свою вагітність тільки після пологів. Тепер вона мама двох синів.

Влітку 2021 вона приголомшила новиною про розлучення. Колишнє подружжя збережуть теплі стосунки і продовжать разом піклуватися про дітей.

Нагадаємо, що зірка "татових дочок" потрапила в лікарню з невтішними прогнозами

Раніше повідомлялося, доак склалося життя "татових дочок" після серіалу: цікаві факти про головних героїв

Також, Леонов з "татових дочок" втратив маму: легенді театру було 85.