Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно відсвяткувала свій 35-й День народження, вирушила у подорож на сімейний відпочинок. Новий пост опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям спостерігають 400 тисяч осіб.

«Ми відправляємося у довгоочікувану подорож. І ви здогадуєтеся, куди», - похвалилася виконавиця, публікуючи фотографію з аеропорту.

На знімку вона позує поруч зі своїми чоловіком і синами. У родини досить об’ємний багаж – аж чотири великих валізи і наплічники.

Сама співачка вдягнена у лимонно-жовте худі та оливкового кольору штани. Свій образ вона доповнила білим взуттям на модній грубій підошві, та білою сумочкою.

Скрін, Instagram Федишин

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

«Молодці! Мальдіви давно чекають Федишин і ії хлопців. Гарного відпочинку», «Я бачила фото, яка там краса, який там пейзаж, я хочу там фотку и сторіс про нас. Мальдіви», «Щасливої дороги і гарного відпочинку! На Мальдіви!!», «Ну звичайно ж, на Мальдіви», - здогадалися прихильники виконавиці у коментарях.

Пізніше вона повідомила, що щасливо дісталася до місця призначення.

Скрін, Instagram Федишин

«Щасливо приземлилися. 8 годин у польоті пройшли непомітно. Ще одна пересадка, катер, і ми на місці», - написала вона, додавши фото з борту літака.

Нагадаємо, що Ірина Федишин після свого дня народження "віддалася" просто у Карпатах: "Я твоя".

Раніше повідомлялося, що Ірина Федишин втерла ніс Олі Поляковій, показавши неймовірно довгі ноги: коротенька сукня не приховала нічого

Також, Ірина Федишин влаштувала Відверті ніжності зі своїм чоловіком - прикрилася лише долонею.