Відомий український продюсер, а також колишня дружина Потапа Ірина Горова розсмішила публіку своїм інтерв'ю з Надею Дорофєєвою.

Справа в тому, що на один з публічних заходів програма "Життя відомих людей" брала інтерв'ю у Ірини Горової, як раптом, в незручний момент до неї підійшла Надя Дорофєєва. Цей момент пізніше з'явився в stories на сторінці Ірини в соціальній мережі Instagram.

На фразі "великий" до неї підійшла Надя Дорофєєва зі склянкою в руках, і почала її цілувати в щічку. Після цього вона запитала, про які великі речі вони говорили, і чи пов'язаний з цією фразою Льоша.

Ірина Горова, фото: Instagram

"У нього був великий. Я не знаю був, мені здається він у нього ще й залишився. Про шлях" - говорила Ірина Горова після того, як Надя Дорофєєва уточнила, про що вони саме. Після чого заявила: "У нього дійсно великий. Шлях".

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

До слова, не так давно в інтерв'ю Маші Єфросиніній жінка розповіла, що вона перебуває у відносинах, і зараз вона вперше почала думати про себе, і присвячує час не тільки іншим.

"Це не говорить, що я пішла в відлюдники, але у мене перший раз в житті такий стан. Коли працюєш з артистом, ти завжди думаєш про нього, про проекти, а тут з'явився маленький шматочок, коли ти думаєш тільки про себе", – зазначила Ірина.

При цьому, хто саме є коханим жінки-вона не розповіла, це зберігається в секреті. Вона раніше і зовсім ніяк не коментувала своє особисте життя.

Нагадаємо, що Потап такого більше не побачить: Горова в солодкій сукні змусила чоловіків повірити в новорічну казку

Раніше повідомлялося, що Каменських так не зможе? Ірина Горова зробила те, що їй добре вдається і без Потапа

Також, Потап сів у крісло "Голос країни" і кардинально змінився, Настя Каменських буде в захваті.