Донька відомої комедійної акторки і яскравої учасниці "Вечірнього Кварталу" Олени Кравець зовсім недавно почала активно з'являтися на публіці. Про 18-річну Марію відомо не надто багато. Марія вчиться на піарницю і займається танцями, а також веде особистий блог в соцмережі Instagram, за яким стежить понад 14 тисяч осіб.

Марія Кравець поділилася моментами з повсякденного життя, де вона - улюблена донька своїх батьків і проста 18-річна дівчина. У Insta Stories вона розмістила невеликий відеоролик, на якому помилувалася своєю зовнішністю і похвалилася укладеним волоссям. Крім того, в кадрі вона з'явилася зі стильними круглими окулярами, тільки ось невідомо, носить вона їх через поганий зір, або ж просто у вигляді аксесуара.

"Укласти волосся, щоб нікуди не піти і лягти спати - ✅" - написала Марія Кравець.

Скріншот з Insta Stories, Марія Кравець

Скріншот з Insta Stories, Марія Кравець

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

Варто відзначити, що 45-річна Олена Кравець виховує трьох дітей – 18-річну Марію і 5-річних двійнят Івана і Катерину. Також у знаменитості є люблячий чоловік Сергій Кравець, з яким вона разом вже 24 роки, 19 з яких - в офіційному шлюбі. Артистка рідко ділиться подробицями свого особистого і сімейного життя, вважаючи за краще залишати її "за лаштунками", також як і її донька.

Олена Кравець з сім'єю, фото з Instagram

Нагадаємо, донька Олени Кравець вийшла з тіні знаменитої мами і виступила на корпоративі "Квартал 95": "Це була її ідея"

Як повідомляв Знай.uа, 18-річна донька Олени Кравець з "Квартал 95" пішла по маминій стежці, і почала виступати на корпоративах: "У неї пристрасть"

Також портал Знай.uа писав, що 18-річна донька Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала дорослим виглядом і серйозними захопленнями: з мамою, як сестри