У соціальній мережі розмістили дуже незвичайний знімок з вагітною Ріанною. Вона показала себе в цікавому образі, що викликало чимало критики на її адресу.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Ми в захваті від "вагітних" образів Ріанни тільки уяви, яким стильним буде її малюк як тобі образ співачки? #Ріанна", - підписаний пост в соціальній мережі.

Таке вбрання легендарної виконавиці не могло залишитися без уваги. Всі фанати Ріанни в один голос сказали, що воно, м'яко кажучи, не по сезону. Однак багато приділили увагу тому, що вона ходить з голим животом на вулиці. Багато порахували, що дитина може мерзнути через це.

Ріанна

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Ніяк, постійно з голим пузом, малюк напевно охеревант там від холоду ми всі вже давно зрозуміли що вона вагітна, вистачить, можна їй вже закривати живіт, або вона думає під одягом не видно буде", "Образ просто", "це стиль ? Не смішіть, це називається немає стилю", "це тепер вважається стильно? Шуба на голе тіло з вагітниим животом в добавок?", "Її малюк там не мерзне випадково", "Чад з російських стильних коментаторів які до стилю (на відміну від Ріани, не мають абсолютно ніякого відношення", "постапокаліптичний наряд, коли громлять паркети, забирають все, що не встигли понести інші не поєднувано, не гармонійно, не по сезону. І, ха-ха-ха...", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Ріанна завоювала повагу несподіваним вчинком.