Знаменита співачка і актриса Дженніфер Лопес прийшла на прем'єру нового фільму разом зі своїм коханим Беном Аффлеком в білосніжній сукні, яка більше була схожа на весільну.
Найпопулярніша закохана пара світу з'явилася на прем'єрі нової комедійної мелодрами "Вийду за тебе" з Малумою в Лос-Анджелесі.

Скріншот поста _zvezda_na_zvezde_

У фільмі, де головну голь зіграла 52-річна Дженніфер Лопес, наречена перед самим весіллям дізнається, що наречений зрадив їй і вирішує вийти заміж за першого зустрічного.

фото: instagram \\ jlo

На червоній доріжці Лопес з'явилася у весільній сукні-міні в супроводі свого коханого, 49-річного актора Бена Аффлека. Свій образ знаменитість доповнила туфлями на високих підборах і елегантною сумочкою.

фото: instagram \\ jlo

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще
Варто нагадати, що через 17 років після розставання в 2004 році популярна пара "Бенніфер", як називали їх фанати, знову возз'єдналася і виглядає абсолютно щасливою. Тепер шанувальники чекають, коли Бен і Дженніфер оголосять про своє весілля.
Нагадаємо, Бен Аффлек не оцінить: Дженніфер Лопес покрутила "здобою" перед незнайомцем, після чого вони роздяглися. Такі кадри можуть здивувати не тільки Бена Аффлека, але і фанатів відомої співачки
Раніше Знай писав, вивалила голі " кокоси "і засвітила" ямку": Дженніфер Лопес без штанів показала свій"рапан". Дивлячись на такі відверті фотографії 52-річної Дженніфер, серце починає битися частіше
Також Знай повідомляв, Дженніфер Лопес показала, як виглядати надзвичайно на День закоханих: таке плаття є в гардеробі у кожної. Дівчина показала, як за допомогою простих нарядів мати карколомний вигляд