Відомий аргентинський актор і співак Феліпе Коломбо, який відомий, перш за все, роллю Мануеля Агірре в популярному молодіжному серіалі 2000-х "Буремний шлях" поділився новим знімком на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Феліпе Коломбо частенько радує шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці і цей раз не став винятком. Зірка знаменитого серіалу порадував фанатів новим фото.

Феліпе Коломбо. Фото: скріншот youtube

Актор позує в червоній сорочці з коротким рукавом. Волосся акуратно зачесане назад, а на голові стильні сонцезахисні окуляри. Зірка позує на тлі річки і лісу, ймовірно, він вибрався на природу, щоб відпочити, розслабиться і помилуватися неймовірними видами.

Судячи з інших публікацій актора, який зіграв Мануеля Агірре, він обожнює природу і регулярно вибирається за місто. Він поділився роликом, на якому проїжджає повз неймовірно красиву водойму біля гір.

Популярні новини зараз

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Показати ще

До слова, серіал "Буремний шлях" це аргентинська теленовела, номінована на премію"Мартін Ф'єрро". Серіал транслювався в багатьох країнах світу, в тому числі Перу, Німеччині, Ізраїлі, Іспанії, Україні та Уругваї і зміг досягти міжнародного успіху.

Раніше Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко накинулася на колишню свого залицяльника з їжею в руках.

Також ми писали, Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову. Співачка захопила шанувальників яскравим образом у спокусливій спідничці і обтягуючій футболці.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов несподівано схилив коліно перед Лілією Ребрик.