Дружина Степана Казаніна, відомого українського гумориста студії "Кварталу 95", привітала свого сина з днем народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина актора звернула увагу дитини на той факт, що він вже майже дорослий.

"Мій маленький великий хлопчик! З днем Народження Тебе! З роком відкриттів! Тепер ти досить дорослий, щоб їздити на передньому сидінні авто. І більшість авіакомпаній вважатимуть тебе цілком самостійним пасажиром. Весь світ у твоїх ніг! Правда теж за дорослим тарифом. Не тушуйся! Дерзай! Нехай твоя непідробна щирість і недитяча здатність співпереживати допоможуть тобі оточити себе тільки найдостойнішими людьми. Вірю в тебе і щиро люблю! Мама", - написала вона, опублікувавши знімок з сином.

"Петро Сергійович, з днем народження!!!!!! Прекрасних відкриттів і кращих друзів", "З Днем народження синочка! Здоров'я і досягнень всіх цілей!", "З днем народження мужичка, Наталі! Мамина радість, мамина гордість, мамин оплот!", - долучилися до щирих привітань читачі сторінки.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

Степан Казарін, фото Instagram

Нагадаємо, що дружина Степана Казаніна розповіла, як балує чоловіка і дітей на свята: "Яскраві та незабутні вихідні".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"