Анастасія Волочкова прокоментувала допінговий скандал, пов'язаний з російською збірною. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Скандальна російська балерина і любителька шпагатів Анастасія Волочкова любить привертати увагу до своєї "скромної" персони в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона осіб.

З недавніх пір вона вирушила на море і регулярно радує звідти різноманітними фотографії.

Нещодавно Анастасія Волочкова прокоментувала скандал, пов'язаний з російською збірною на Олімпіаді. Так, спортсмени взяли золото, проте згодом у однієї зі спортсменок Каміли Валієвої знайшли допінг. Згодом з'явилися чутки, що збірну Росії позбавлять нагород, проте поки зараз вирішується питання про допуск до індивідуальних змагань особисто спортсменку.

Волочкова порахувала, що у російських спортсменок відберуть перемогу і видала гнівну тираду.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

"Ці кінчені "ЛЮДИ"....віднімають медалі у спортсменів тому, що у них у самих віднімати нічого, скільки допінгів вони б не приймали! Вони-то на груди горілку приймають, а спортсмени життям і суглобами жертвують і здоров'ям фізичним заради перемог ! Ці хтось😝 не відають, що творять!😝 Вони відбивають стимул у дітей та молоді Спортивної до чогось великого прагнути і що-небудь завойовувати!",- повідомила вона.

Анастасія Волочкова. Фото: Instagram

Нагадаємо, Олімпіада - 2022 у Пекіні: Україна вперше за 20 років показала найкращий результат.

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова після виступу налякала розбитими ногами:"Плата за успіх". Боса Анастасія Волочкова після концерту розтягнулася на сцені

Також Знай повідомляв, Анастасія Волочкова натякнула на зраду коханого Сергія: "пережити не легко...". Жінка важко переживає розрив з коханим, якому багато прощала