Відома українська акторка Дарина Петрожицька зізналася, як на неї впливає чужа заздрість. Ексклюзивний матеріал від програми "Зіркового шляху".

Актриса Дар'я Петрожицька розповіла журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" по буднях, що стала частіше хворіти. Дівчина вирішила розповісти, як змінилося її життя після того, як вона отримала звання Заслуженої артистки України.

Дівчина зазначає, що сама була здивована такому подарунку.

"Розумієте, є люди, які заздрять по-хорошому, а є люди, які заздрять по-поганому. Я приймаю на себе цю енергетику. Нічого серйозного, просто мені здається, що знову пора повісити червону ниточку або носити де-небудь булавочку. Тому що в нашій сфері це нормально. Є заздрість", - каже актриса на телеканалі "Україна".

Саму нагороду вона мала отримати ще минулого року, проте досі не змогла забрати. Всьому виною брак часу, адже зараз у неї насичений графік - гастролі, зйомки, особисте життя. Не так давно вона з коханим відзначила їх першу річницю, а також показала спільну фотографію.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Я його не показала повністю, хоча мені всі кажуть: "Ти показала хлопця". Я кажу: "Де ви там його побачили?". Хочеться цим поділитися, але не так відверто, як я це робила раніше", - розповіла зірка.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла, поруч з ким вона посміхається

Раніше повідомлялося, що зiрка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька згадала Стаса Боклана і вручення звання "Заслуженого артиста"

Також, Дар'я Петрожицька показала, що їй пише Даніель Салем в Instagram